Informacje o produkcie:
Aromatyczna pasta z dodatkiem galangalu, trawy cytynowej, kafiru i kolendry. Baza do stworzenia tajskiej zupy kokosowej Tom Ka.
Składniki:
sól, cukier, olej sojowy, trawa cytrynowa, wzmacniacz smaku E621, regulator kwasowości E330, chili, pasta z tamaryndowca (tamaryndowiec, woda) szalotka, czosnek, galangal, sok z limonki.
Wartości odżywcze na 100g/100ml:
- Wartość energetyczna: 1010 kJ/240 kcal
- Tłuszcz: 16 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
- Węglowodany: 19 g
- W tym cukry: 11 g
- Białko: 3,5 g
- Sól: 27,8 g
Parametry:
- Kraj pochodzenia: Tajlandia
- Przechowywanie: Temperatura pokojowa
- Masa netto: 0.4 kg
- Masa brutto: 0.448 kg
- Alergeny: soja
Sposób przygotowania/użycia:
- Zagotować 1 litr wody.
- Dodać 30 g pasty Tom Ka.
- Dodać krewetki i grzyby.
- Doprawić do smaku sosem rybnym lub solą i sokiem z cytryny.
Przechowywanie:
- Przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
- Po otwarciu: Przechowywać w lodówce.
74B9-8204E
10 szt.
Opis
- Kraj pochodzenia
- Tajlandia
- Przechowywanie
- Temperatura pokojowa
- Pojemność
- 400g
Brak recenzji użytkowników.