Informacje o produkcie: Turecki syrop z granatu. Wspaniale podkreśla smak sałatek i dań z warzyw. W Europie syrop z granatu używa się do deserów, naleśników oraz skrapiania mięsa - dzięki temu staje się bardziej soczyste. Syrop z granatu można łączyć z pastą sezamową (tahiną).
Składniki: syrop glukozowy, woda, kwas cytrynowy E330, koncentrat z granatu 2%, aromat z granata, barwnik E150a.
Wartości odżywcze na 100g/100ml:
- Wartość energetyczna: 1248 kJ/294 kcal
- Tłuszcz: 0 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 72,3 g
- W tym cukry: 38 g
- Białko: 1 g
- Sól: 0,0067 g
Parametry:
- Przechowywanie: Temperatura pokojowa
- Masa netto: 0.7 kg
- Masa brutto: 0.9 kg
Przechowywanie:
- Przed otwarciem: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Po otwarciu: Przechowywać w lodówce.
Brak recenzji użytkowników.