Informacje o produkcie
Pasta z fermentowanej soi z dodatkiem pszenicy, wody, soli i cukru w konsystencji gęstego sosu z kawałkami ziaren soi. Świetny dodatek do dań orientalnych, może służyć jako przyprawa, marynata i dodatek do dań Stir-Fries.
Składniki:
woda, pszenica w proszku, syrop kukurydziany, soja, sól, przyprawa czerwona papryka (czerwona papryka w proszku, woda,sól, czosnek w proszku, cebula w proszku) pszenica, alkohol, brązowy cukier, czosnek, ekstrakt pszenny, prażony sezam, olej czosnkowy, Koji, przyprawa imbirowa.
Wartości odżywcze na 100g/100ml:
- Wartość energetyczna: 796 kJ/182 kcal
- Tłuszcz: 3,8 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
- Węglowodany: 26,2 g
- W tym cukry: 24,7 g
- Białko: 9,6 g
- Sól: 7,1 g
Parametry:
- Kraj pochodzenia: Republika Korei - Korea Południowa
- Przechowywanie: Temperatura pokojowa
- Masa netto: 0.46 kg
- Masa brutto: 0.541 kg
- Alergeny: gluten, soja
- Przechowywanie przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
7F44-9577F
10 szt.
Opis
- Kraj pochodzenia
- Korea Południowa
- Przechowywanie
- Temperatura pokojowa
- Pojemność
- 500g
Brak recenzji użytkowników.