Informacje o produkcie: Bazowa pasta będąca podstawą najbardziej uniwersalnego tajskiego curry. Po dodaniu mleka kokosowego uzyskujemy gęsty, bardzo aromatyczny sos, do którego dodaje się mięso - najczęściej kaczkę, kurczaka, krewetki oraz dodatki w postaci bakłażana, pędów bambusa i innych.
Składniki: czerwone, suszone chili (28%), trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka kaffir limettki, galanga, przyprawy (nasiona kolendry, nasiona kminku).
Wartości odżywcze na 100g/100ml:
- Wartość energetyczna: 536 kJ / 130 kcal
- Tłuszcz: 7,8 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
- Węglowodany: 4,6 g
- W tym cukry: 4,6 g
- Białko: 4,3 g
- Sól: 11,2 g
Parametry:
- Przechowywanie: Temperatura pokojowa
- Masa netto: 1 kg
- Masa brutto: 1.14166 kg
Przechowywanie przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Brak recenzji użytkowników.