Panierka panko (5-7 mm) 1 kg
28,00 zł Brutto
28,00 zł Netto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Panko to niesłychanie popularna na całym świecie japońska panierka.
Szefowie kuchni i klienci kochają ją za efekt przestrzennej,
kruchej otoczki, jaką tworzy. Dzięki temu zapewnia dużo lepszą prezentację
dania i charakterystyczne chrupanie podczas jedzenia.
Wykorzystywana jest najczęściej do smażonych potraw, szczególnie mięs,
krewetek i warzyw. Sprawdzi się też z powodzeniem do hamburgerów, past i nadzień.
Panko stosowane jest często z tempurą
Skład:
mąka pszenna, sól, cukier, drożdże, woda, tłuszcz kokosowy.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:1579 kJ/372 kcal
Tłuszcz:1,6 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:0,7 g
Węglowodany:73 g
W tym cukry:5,5 g
Białko:15 g
Sól:0,55 g
Parametry
Kraj pochodzenia:Węgry
Przechowywanie:Temperatura pokojowa
Masa netto:1 kg
Masa brutto:1.026 kg
Alergeny:gluten
Przechowywanie przed otwarciem:Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
A693-9459F
10 szt.
Brak recenzji użytkowników.