- Nowość
Głównym składnikiem jest wyciąg z ostryg, mimo to nie ma rybnego smaku ani zapachu.Stosowany w kuchni azjatyckiej, głównie w kuchni chińskiej oraz tajskiej. Doskonale pasuje do potraw rybnych, mięsnych, a nawet do wegetariańskich. Idealnie nadaje się jako przyprawa do sałatek oraz zup.
Ekstrakt z ostryg, sos sojowy (soja, mąka pszenna, sól), woda, cukier, skrobia modyfikowana E414, sól, skrobia kukurydziana, glukono-delta lakton (regulator kwasowości E575), benzoesan sodu (konserwant E211)
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
284 kJ/67 kcal
Tłuszcz:
0 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0 g
Węglowodany:
16,5 g
W tym cukry:
11,2 g
Białko:
1,1 g
Sól:
8,28 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Tajlandia
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.6 kg
Masa brutto:
1.17 kg
Alergeny:
owoce morza, gluten, soja
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Brak recenzji użytkowników.