- Nowość
Ocet ryżowy to podstawowy składnik zaprawy do ryżu do sushi. Otrzymywany z ryżu, kukurydzy, pszenicy i drożdży.
Destylowany ocet, pszenica, ryż, kukurydza, alkohol, woda, zawiera mniej niż 0,05% alkoholu.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
101 kJ/24 kcal
Tłuszcz:
0 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0 g
Węglowodany:
6,8 g
W tym cukry:
0 g
Białko:
0 g
Sól:
0 g
Parametry
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.5 kg
Masa brutto:
0.7 kg
Objętość:
0.5 l
Alergeny:
gluten
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Brak recenzji użytkowników.