- Nowość
Makaron ryżowy 10 mm 400 g
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Jest to makaron 10 mm wyprodukowany na bazie naturalnych składników: mąki ryżowej i wody. Jest łatwo przyswajalny i bardzo sycący. Wchłania smak sosu, w którym jest przygotowywany. Polecany jest do zup, dań wegetariańskich i sałatek.
Mąka ryżowa, woda.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
1514 kJ/356 kcal
Tłuszcz:
0,8 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0,3 g
Węglowodany:
80,3 g
W tym cukry:
0 g
Białko:
7 g
Sól:
0,1 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Tajlandia
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.4 kg
Masa brutto:
0.44 kg
Sposób przygotowania/użycia:
Namocz makaron w wodzie przez 30-45 minut, w zależności od jej temperatury wody.
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Brak recenzji użytkowników.