Podgrzybki marynowane 900 ml
Informacje o produkcie: Podgrzybek znany jest również jako grzyb polski. Cieszy się on ogromną popularnością wśród smakoszy grzybów. Stosowany jest do suszenia i marynowania, do dań suszonych oraz gotowanych, zup i potrawek. Doskonale komponuje się w daniach jajecznych, wyrobach garmażeryjnych i sałatkach. Podgrzybki spotyka się powszechnie w lasach iglastych i mieszanych, od czerwca do listopada.
Skład: Podgrzybki brunatne, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy.
Właściwości produktu:
- Wartości odżywcze na 100g/100ml:
- Wartość energetyczna: 246 kJ / 58 kcal
- Tłuszcz: 0,6 g
- W tym: kw. tłuszcz. nasycone: 0,1 g
- Węglowodany: 8,6 g
- W tym cukry: 8,5 g
- Białko: 3,1 g
- Sól: 0,71 g
Parametry:
- Przechowywanie: Temperatura pokojowa
- Masa netto: 0.8 kg
- Masa brutto: 1.3 kg
- Masa po odcieku: 0.455 kg
- Objętość: 0.9 l
- Alergeny: gorczyca
Przechowywanie przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu: Przechowywać w temperaturze nieprzekraczającej +4°C.
Opis
- Przechowywanie
- Temperatura pokojowa
- Pojemność
- 0.9l
Brak recenzji użytkowników.