

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Informacje o produkcie: Podgrzybek znany jest również jako grzyb polski. Cieszy się on ogromną popularnością wśród smakoszy grzybów. Stosowany jest do suszenia i marynowania, do dań suszonych oraz gotowanych, zup i potrawek. Doskonale komponuje się w daniach jajecznych, wyrobach garmażeryjnych i sałatkach. Podgrzybki spotyka się powszechnie w lasach iglastych i mieszanych, od czerwca do listopada.
Skład: Podgrzybki brunatne, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy.
Właściwości produktu:
Parametry:
Przechowywanie przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu: Przechowywać w temperaturze nieprzekraczającej +4°C.
Opis
Brak recenzji użytkowników.