Tofu wędzone to klasyka kuchni azjatyckiej, nieoceniony składnik wegańskiego jadłospisu. Wędzone tofu można panierować, marynować, smażyć, opiekać na grillu, przygotowywać z niego zamiennik mięsa mielonego.
Ziarno soi, woda, sól, substancja wiążąca – siarczan wapnia.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
581 kJ/139 kcal
Tłuszcz:
8,6 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
1,3 g
Węglowodany:
2,5 g
W tym cukry:
0,4 g
Białko:
12,5 g
Sól:
1,4 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Czechy
Przechowywanie:
Produkt chłodzony
Masa netto:
1.05 kg
Masa brutto:
1.065 kg
Alergeny:
soja
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C.
Przechowywanie po otwarciu:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Brak recenzji użytkowników.