Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Sos Tonkatsu używany do potrawy o tej samej nazwie zaskoczy Cię swoim niesamowitym owocowo-warzywnym smakiem i aromatem. Używany jest przede wszystkim do smażenia wieprzowiny, a konkretnie schabu, ale wykorzystywać go można także do innych mięs. Super jako dip do warzyw, sos do makaronu, ryb, wyśmienity z panierowanymi krewetkami.
Woda, syrop glukozowo fruktozowy, ocet spieytusowy, sól, cukier, pasta pomidorowa, skrobia kukurydziana, przecier jabłkowy, barwnik E1x50a, wzmacniacz smaku E621, przyprawy, ekstrakt z marchwi, ekstrakt z cebuli.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
495 kJ/116 kcal
Tłuszcz:
0 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0 g
Węglowodany:
28,7 g
W tym cukry:
23,7 g
Białko:
0,4 g
Sól:
6,3 g
Parametry
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
1.8 kg
Masa brutto:
1.9 kg
Objętość:
1.8 l
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w warunkach chłodniczych.
Brak recenzji użytkowników.