- Nowość

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Produkt, którego nie może zabraknąć w kuchni koreańskiej. Doskonale sprawdzi się przede wszystkim do marynowania mięs, dań w stylu stir-fry, ale w szczególności dedykowany jest do popularnego dania bulgogi, czyli marynowanej wołowiny. Swój oryginalny smak zawdzięcza świetnie skomponowanym składnikom, takim jak sos sojowy, imbir i czosnek.
24% warzony sos sojowy (woda, soja o obniżonej zawartości tłuszczu, pszenica, sól, alkohol), 23% woda, 22,5% cukier biały, 20% wysokofruktozowy syrop cukrowy, 3,6% czosnek, 2,1% sól, 1,6% koncentrat białek sojowych (soja, woda, sól), 1% puree gruszkowe (gruszka, kwas askorbinowy), 1% ocet słodowy (woda, alkohol, glukoza, jęczmień, cukier brązowy), 0,6% imbir, 0,3% czarny pieprz, 0,15% substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, 0,08% substancja konserwująca: benzoesan sodu. Może zawierać dwutlenek siarki, gorczyca, jaja, łubin, mięczaki, migdały, mleko i jego pochodne, orzechy, orzeszki ziemne, owoce morza, ryba, seler, sezam, siarczyny.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
781 kJ/184 kcal
Tłuszcz:
0,1 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0 g
Węglowodany:
43 g
W tym cukry:
38 g
Białko:
2,6 g
Sól:
5,3 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Niderlandy
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.9 kg
Masa brutto:
0.986 kg
Alergeny:
gluten, soja
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu:
Spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Brak recenzji użytkowników.