

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Oryginalna japońska pasta miso „aka” w wariancie ciemnym. To prawdziwa ikona kuchni japońskiej, Wytwarzana poprzez długą fermentację soi z dodatkiem ziaren ryżu oraz soli uzyskuje piękny bursztynowy kolor, gęstą, aksamitną konsystencję i intensywny smak, który od razu rozpozna każdy fan kuchni azjatyckich. Pasta jest niezwykle uniwersalna, sprawdzi się jako baza do zup, marynata, element sosów. Pasuje zarówno do mięs, ryb, jak i warzyw - spożywa się ją o każdej porze dnia.
Kraj pochodzenia: Japonia
Soja, sól, woda.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
803 kJ/192 kcal
Tłuszcz:
6 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0 g
Węglowodany:
24,5 g
W tym cukry:
19,8 g
Białko:
12 g
Sól:
12 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Japonia
Przechowywanie:
Produkt chłodzony
Masa netto:
1 kg
Masa brutto:
1.05 kg
Alergeny:
soja
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w warunkach chłodniczych.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w warunkach chłodniczych.
Brak recenzji użytkowników.