- Nowość

Panko to niesłychanie popularna, japońska panierka do różnorakich smażonych potraw, szczególnie mięs, krewetek i warzyw. Najlepiej jest jednak znana z kotletów Tonkatsu i lukrowanych krewetek. Panierka Panko jest bardzo lekka i nadaje jedzeniu chrupiącą skórkę co przekłada się na niezapomnianą rozkosz podniebienia! Może też być wykorzystywana do hamburgerów, past i nadzień.
Mąka pszenna, sól, cukier, drożdże, woda, tłuszcz kokosowy.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
1579 kJ/372 kcal
Tłuszcz:
1,6 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0,7 g
Węglowodany:
73 g
W tym cukry:
5,5 g
Białko:
15 g
Sól:
0,55 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Węgry
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
1 kg
Masa brutto:
1.026 kg
Alergeny:
gluten
Sposób przygotowania/użycia:
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 30 dni.
Brak recenzji użytkowników.