- Nowość

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Koreański ocet jabłkowy o kwasowości 6-7% to uniwersalna przyprawa do różnorodnych dań, szczególnie kuchni orientalnej. Doskonale sprawdzi się jako składnik dressingu lub marynaty w azjatyckim stylu. Może zastąpić tradycyjny ocet w majonezie, dressingach i zalewach. Przy marynowaniu mięs lub ryb nadaje lekką kwasowość oraz subtelny jabłkowy aromat.
Woda, alkohol, zagęszczony sok jabłkowy 5%, glukoza.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
71 kJ/17 kcal
Tłuszcz:
0 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0 g
Węglowodany:
4 g
W tym cukry:
4 g
Białko:
0 g
Sól:
0 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Republika Korei - Korea Poludniowa
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.508 kg
Masa brutto:
0.536 kg
Objętość:
0.5 l
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w warunkach chłodniczych.
Brak recenzji użytkowników.