

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Nadbużańska mieszanka grzybów leśnych, w skład której wchodzą maślaki, borowiki i kurki, marynowana
w aromatycznej zalewie na bazie octu i przypraw. Grzyby marynowane to nieodłączny element tradycyjnej
kuchni polskiej, w której znajdują różnorakie zastosowanie. Idealnie nadają się do sałatek, koreczków i kanapek.
Doskonale sprawdzają się jako przystawka lub zakąska. Niezwykle smaczne, pozwalają cieszyć się wspaniałym smakiem grzybowych specjałów o każdej porze roku.
Grzyby w zmiennych proporcjach: maślak zwyczajny, borowik, kurka, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, papryka, sól
, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
210 kJ/50 kcal
Tłuszcz:
0,7 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0,2 g
Węglowodany:
7,6 g
W tym cukry:
6,6 g
Białko:
1,9 g
Sól:
1 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Polska
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.8 kg
Masa brutto:
0.922 kg
Masa po odcieku:
0.455 kg
Objętość:
0.9 l
Alergeny:
gorczyca
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.
Brak recenzji użytkowników.