- Nowość

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Jeden z najczęściej stosowanych makaronów w kuchni chińskiej. Znajduje on swoich wielbicieli na całym świecie, ponieważ ma niepowtarzalny smak, a jego wszechstronne właściwości pozwalają na użycie go praktycznie do każdego orientalnego dania. Makaron instant jest prosty w przygotowaniu - wystarczy zalać go wrzątkiem, odczekać 5-7 minut, po czym przelać zimną wodą i przecedzić. Szybki makaron wspaniale nadaje się do zup jak i do smażenia na patelni. W opakowaniu znajdują się 3 gniazda.
Mąka pszenna, sól, woda, kurkuma, środek spulchniający E500, mieszanka przypraw.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
1486 kJ/350 kcal
Tłuszcz:
1,2 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0,51 g
Węglowodany:
75,7 g
W tym cukry:
1,8 g
Białko:
9,1 g
Sól:
0,198 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Czechy
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.5 kg
Masa brutto:
0.53 kg
Alergeny:
gluten
Sposób przygotowania/użycia:
Gotuj we wrzącej, osolonej wodzie przez 15 minut.
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Brak recenzji użytkowników.