

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Kluski ryżowe dukboki najczęściej używane do potrawy o tej samej nazwie. Wystarczy dodać ulubione dodatki, takie jak jajko na twardo, szalotka, owoce morza czy rybne ciastka. Danie można podawać z pastą z papryczki chili lub łagodnym sosem ganjang.
Długość: ok. 5,5 cm, średnica: 1,5 cm.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa.
Ryż 99%, sól, alkohol etylowy 0,4%.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
980 kJ/234 kcal
Tłuszcz:
2,2 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0,2 g
Węglowodany:
49 g
W tym cukry:
0 g
Białko:
4,3 g
Sól:
0,4 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Republika Korei - Korea Poludniowa
Przechowywanie:
Produkt chłodzony
Masa netto:
1 kg
Masa brutto:
1.009 kg
Sposób przygotowania/użycia:
Wypłukać pod bieżącą wodą. Gotować do momentu aż kluski zmiękną, a następnie jeszcze 2-3 minuty.
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C.
Brak recenzji użytkowników.