- Nowość

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Suszone płatki wędzonego i fermentowanego tuńczyka bonito (jap. katsuobushi). Niezbędny składnik (wraz z wodorostami Konbu) do przygotowania japońskiego dashi (podstawowego japońskiego bulionu stosowanego jako baza do zup i sosów).
Zdobywca prestiżowej nagrody branżowej Międzynarodowego Instytutu Smaku "Superior Taste 2023".
Suszone płatki ryby bonito.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
1414 kJ/228 kcal
Tłuszcz:
1 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
1 g
Węglowodany:
0 g
W tym cukry:
0 g
Białko:
22 g
Sól:
<0,5 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Wietnam
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.5 kg
Masa brutto:
0.7 kg
Alergeny:
ryba
Sposób przygotowania/użycia:
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Brak recenzji użytkowników.