- Nowość

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Pochodzą z krajów azjatyckich, mają szerokie zastosowanie w kuchni chińskiej. Chińskie grzyby przed wykorzystaniem, należy moczyć w ciepłej wodzie przez pewien czas, aby zwiększyły swoją objętość. Charakteryzują się chrupkością i delikatnym smakiem. Najlepiej smakują w ostrych potrawach z sosami chilli, pastą curry oraz sosem sojowym.
Grzyby mun.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
1279 kJ/306 kcal
Tłuszcz:
0,2 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0 g
Węglowodany:
65,5 g
W tym cukry:
0,1 g
Białko:
0,6 g
Sól:
0,12 g
Parametry
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
1 kg
Masa brutto:
1 kg
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Brak recenzji użytkowników.