

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Całe gąski zielonki w aromatycznej zalewie na bazie octu i przypraw. Grzyby marynowane to nieodłączny element tradycyjnej kuchni polskiej, w której znajdują różnorakie zastosowanie. Idealnie nadają się do sałatek, koreczków i kanapek, doskonale sprawdzają się jako przystawka lub zakąska. Niezwykle smaczne, pozwalają cieszyć się wspaniałym smakiem grzybowych specjałów o każdej porze roku.
Zielonki (tricholoma equestre) woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
212 kJ/50 kcal
Tłuszcz:
<0,5 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
<0,1 g
Węglowodany:
9,7 g
W tym cukry:
8,6 g
Białko:
1,7 g
Sól:
1 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Polska
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.85 kg
Masa brutto:
1.3 kg
Masa po odcieku:
0.455 kg
Objętość:
0.9 l
Alergeny:
gorczyca
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w temperaturze nieprzekraczającej +4°C.
Wybrane z myślą o Tobie
Brak recenzji użytkowników.