

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Włoskie cebulki w occie balsamicznym są wszechstronne i pasują do wielu dań. Można je podawać jako przekąskę na imprezach, dodatek do mięs, składnik sałatek, przystawkę z antypastami, a także jako urozmaicenie past i risotto. Ta przekąska jest szczególnie znana z regionu Modena, gdzie od wieków produkuje się wyjątkowy ocet balsamiczny.
Cebulki (61%), krem z octu balsamicznego z Modeny (37%) (ocet balsamiczny z Modeny, ocet winny, cukier, moszcz z winogron, syrop glukozowy, syrop fruktozowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, barwnik: Karmel amoniakalno-siarczynowy: E150d), sól, regulatory kwasowości: E330, E270.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna:
374 kJ/90 kcal
Tłuszcz:
0,2 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone:
0,0 g
Węglowodany:
21,0 g
W tym cukry:
8,9 g
Białko:
1,7 g
Sól:
1,1 g
Parametry
Kraj pochodzenia:
Włochy
Przechowywanie:
Temperatura pokojowa
Masa netto:
0.86 kg
Masa brutto:
0.96 kg
Masa po odcieku:
0.52 kg
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 15 dni.
Brak recenzji użytkowników.