Cebulki całe w occie balsamicznym 860 g

Cebulki całe w occie balsamicznym 860 g

65,00 zł Brutto

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Ilość:

Włoskie cebulki w occie balsamicznym są wszechstronne i pasują do wielu dań. Można je podawać jako przekąskę na imprezach, dodatek do mięs, składnik sałatek, przystawkę z antypastami, a także jako urozmaicenie past i risotto. Ta przekąska jest szczególnie znana z regionu Modena, gdzie od wieków produkuje się wyjątkowy ocet balsamiczny.

Cebulki (61%), krem z octu balsamicznego z Modeny (37%) (ocet balsamiczny z Modeny, ocet winny, cukier, moszcz z winogron, syrop glukozowy, syrop fruktozowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, barwnik: Karmel amoniakalno-siarczynowy: E150d), sól, regulatory kwasowości: E330, E270.

Wartości odżywcze na 100g/100ml

Wartość energetyczna:

374 kJ/90 kcal

Tłuszcz:

0,2 g

W tym: kw. tłuszcz. nasycone:

0,0 g

Węglowodany:

21,0 g

W tym cukry:

8,9 g

Białko:

1,7 g

Sól:

1,1 g

Parametry

Kraj pochodzenia:

Włochy

Przechowywanie:

Temperatura pokojowa

Masa netto:

0.86 kg

Masa brutto:

0.96 kg

Masa po odcieku:

0.52 kg

Przechowywanie przed otwarciem:

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.

Przechowywanie po otwarciu:

Przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 15 dni.

5 szt.

Brak recenzji użytkowników.

expand_less